Pingvinerne fra Madagascar blu-ray anmeldelse

Det er en solid omgang underholdning, hvor hele familien sagtens kan være.

Det er naturligvis ikke voldsomt ophidsende, men det er god underholdning hele vejen igennem, og selvom man for længst har lagt barndommen bag sig, er det stadig halvanden times tid i godt selskab, som man forventer det af en moderne animationsfilm.

Det er efterhånden intet mindre end 10 år siden, at den første Madagascar havde premiere tilbage i sommeren 2005. I de film er pingvingerne mindre biroller, men de har været så populære at Dreamworks har valgt at give dem deres helt egen film. Den slags er ikke helt uvant for Dreamworks, der gjorde det samme med Puss in Boots, der var en afstikker fra Shrek. Det helt store spørgsmål er naturligvis altid, om karaktererne er spændende nok til at trække en film selv. I pingvinernes tilfælde er det et klart ja.

Det er jo i sagens natur ikke en film, der opfinder den dybe tallerken, men hvor mange familieanimationsfilm gør også det? Deres fornemmeste opgave er at underholde, og på den konto er der bestemt ikke minus i Pingvinerne fra Madagascar, hvor der er fuld fart på mere eller mindre fra start til slut.

Pingvinerne fra Madagaskar er den mest gakkede og mest langt ud film i Madagaskar serien, og det klæder den faktisk rigtig godt, at stort set alt kan ske, og den er uforudsigelig i de små ting. I grove træk ved man naturligvis godt, hvordan det ender, men det er jo også charmen ved animationsfilm

Den er underholdende langt hen ad vejen og den har mange gode elementer, og det er lige hvad der skal til en familiefilm, den er hverken mere eller mindre end ganske glimrende.

4stars

Smid en kommentar