Oscar showet bliver uden vært

Overblikket over nattens Oscar vindere

Det er sådan ca. en måned siden, at komikeren Kevin Hart valgte at trække sig som Oscar vært, efter der kom nogle gamle udtalelser frem, som nogen fandt stødende. Der er mange der har brokket sig højlydt over beslutningen, og har ment at det har været en voldsom overreaktion. Ikke desto mindre er det sådan landet ligger, og beslutningen står ikke til at ændre. Dette har både Kevin Hart og Oscar Akademiet slået fast.

Det store spørgsmål har naturligvis være hvem, der skulle overtage rollen. Mange navne har været i spil, og lige så mange har selv afvist, eller er blevet afvist af akadmiet selv. Der er kun omkring halvanden måned til det store show løber af stablen, og der var mange der var begyndt at rynke på næsen over den manglende vært.

Nu er det så kommet frem, at værten er på plads til dette års show – det vil sige, at det er det så alligevel ikke helt. Der bliver nemlig ikke nogen vært ved dette års udgave, hvilket selvsagt er historisk og ikke er sket i godt 30 år.

I stedet for at der er en vært til at styre slagets gang, kommer der til at være en masse forskellige værter, der så skiftevis vil præsentere priser og indslag. På mange måder er det præcis ligesom det plejer at være, der kommer blot ikke til at være en enkelt (eller et par) af værter.

Hvem der kommer til at præsentere i år, er endnu uvist, men der er givetvis mange komikere, der i sympati med Kevin Hart har takket nej. Hvordan det hele forløber, kan man se den 24. februar.

Smid en kommentar