Oscar overvejer at flytte fra Kodak

Der er dog ingen der siger, at det ikke kan ændre sig om et par år. Oscar akademiet har godt nok en 20-årig kontrak med stedet, men der er en klausul, der gør, at showet kan flyttes hvis det skulle blive nødvendigt.

Om det er nødvendigt eller ej, er en anden snak, men ikke desto mindre så forlyder det, at en lille gruppe bestående af blandt andre akademiets formand Tom Sherak vil overveje alternativer til det efterhånden så velkendte Kodak.

Kodak Theatre har betalt 75 millioner dollars, eller lige godt 400 millioner kroner, for at Oscar showet bliver sendt derfra i tyve år, hvor der altså indtil videre er gået 10 år.

En af grundene til at Oscar akademiet angiveligt skulle overveje flytningen er kapaciteten af publikum. Der er nemlig “kun” plads til 3.332 personer i Kodak, mens der andre steder i Los Angeles kan være op til det dobbelte. Der er aldrig problemer med at få udsolgt, og med efter sigende skulle tanken om et publikum på godt 7000 være lokkende for akademiet.

En repræsentant for akademiet har udtalt, at uanset hvad så kommer der ikke til at ske nogen ændringer før tidligst efter showet i 2013.

kilde: thr.com

{linkr:related;keywords:oscar 2012;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar