Nyt X-Men Apocalypse klip viser Cyclops få sine evner

Den nye X-Men film vil byde på en række nye, unge versioner af velkendte karakterer som Storm, Jean Grey og Cyclops.

I et nyt klip ser man hvorledes Cyclops, aka. Scott Summers, opdager sine ekstraordinære mutantevner for første gang. I klippet sidder Scott midt i undervisningen på sin skole, da hans øjne pludselig begynder at svie. Kort efter opdager hans irriterende klassekammerat hvorfor man ikke skal forstyrre en mutant på toilettet.

Vi har tidligere stiftet bekendskab med Cyclops da han blev spillet af James Marsden i X-Men (2000), men siden den nye film foregår i 1981 er det nu den unge skuespiller Tye Sheridan som har overtaget rollen som teenage-versionen af Scott. Vi håber ikke at han udskifter de 00’er-smarte skibriller med et par hippe Ray Bans…

Collage_Fotor
For sent. Hipster-Cyclops er her.

X-Men: Apocalypse er instrueret af Bryan Singer og blandt de medvirkende er James McAvoy, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Jennifer Lawrence, Olivia Munn, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Sophie Turner, Rose Byrne, Nicholas Hoult og Hugh Jackman.

Filmen har premiere d. 19. maj 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar