Nye karakterplakater viser helte og skurke i X-Men: Apocalypse

Nu er der snart kun en lille måned til at Bryan Singers Marvel-mutanter slippes løs i X-Men: Apocalypse, den længeventede efterfølger til X-Men: Days of Future Past. Da den gudelignende supermutant Apocalypse vågner fra sin årtusindlange dvale, beslutter han sig prompte for at udslette menneskeheden. Dette vil Charles Xavier og Raven/Mystique forsøge at forhindre ved at samle en hær af både nye og velkendte mutanter til en storslået kamp for menneskehedens overlevelse.

Filmen får sin danske premiere d. 19. maj og med traileren og de nye karakterplakater er der udsigt til en episk showdown mellem nye og gamle frenemies indenfor X-men universet.

x-men-a-prof-magneto

James McAvoy og Michael Fassbender indtager endnu engang rollerne som Charles Xavier/Professor X og Magneto, i selskab af Jennifer Lawrence (Raven/Mystique), Nicholas Hoult (Beast) og Evan Peters (Quicksilver). X-Men Apocalypse vil også byde på nye ansigter indenfor franchisen, heriblandt Game of Thrones skuespillerinden Sophie Turner i rollen som Jean Grey og Tye Sheridan (som du måske kender fra sin barndomsrolle i Terrence Malicks Tree of Life) som Cyclops.

x-men-a-mystique-quicksilver

x-men-a-cyclops-jean

x-men-a-beast-nightcrawler

Blandt de nyankomne ser det også ud til at de to kvindelige mutanter Storm (spillet af Alexandra Shipp) og Psylocke (Olivia Munn) vil spille større roller i mutantapokalypsen.

x-men-a-storm-psylocke

Oscar Isaak er næsten ugenkendelig i rollen som supermutanten og überskurken En Sabah Nur/Apocalypse. I rollen som mutanten Angel ses britiske skuespiller Ben Hardy.

x-men-a-angel-apoc

Vi glæder os til at se det apokalyptiske showdown mellem disse helte og skurke når filmen får premiere i maj. Indtil da, må vi nøjes med de fede plakater og filmens officielle trailer.

 

Source:Empire
Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

1 comment

Smid en kommentar