Nye detaljer om Star wars og Pirates of the caribbean 5

Disney har frigivet nye informationer om flere af deres kommende filmprojekter, og der gemmer sig lidt dansk imellem.

Mads Mikkelsen skal nemlig være med i en af de kommende star wars-produktioner, indtil nu har den været kendt som Star Wars: Rogue one, men nu har den fået en helt officielt titel: Rogue One: A Star Wars Story. 

Udover Mads Mikkelsen er også Alan Tudyk (Firefly) også tilføjet castet, som også inkluderer Felicity Jones, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Forrest Whitaker, Riz Ahmed, Diego Luna, Jiang Wen være at finde i filmen.

720x405-rogue

Filmen kommer til at handle om en gruppe modstandssoldater, der skal stjæle planerne til dødsstjernen. Hvordan Mads Mikkelsen er indblandet i den historie, er endnu ikke afsløret.

Star Wars: Rogue one er sat til at udkomme i slutningen af næste år, men hvis du er nysgerrig kan du se et par set billeder her.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Den femte piratfilm med Johnny Depp som den excentriske Jack Sparrow er ved at tage form. Nu er det bekræftet, at Orlando Bloom endnu en gang vil være med, efter han og andre kendte ansigter manglede i den sidste film fra 2011.

orlandopirates-641x360

Sidst vi så Orlando Blooms karakter Will Turner, var han blevet kaptajn på den flyvende hollænder, om han kommer til at være ven eller fjende med Jack Sparrow, ved vi ikke endnu, men hvis det bliver som i de gamle film, bliver det nok en blanding af venskab og stikken i ryggen.

Jack Sparrow er i  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales på jagt efter poseidons trefork, som skal hjælpe ham i kampen mod en gammel modstander spillet af Javier Bardem.

Filmen er sat til at udkomme i sommeren 2017.

 

Smid en kommentar