Ny Terminator “flopper”

Terminator: Rise of the Machines gjorde det ikke på speciel god vis, det gjorde Termiator: Salvation bestemt heller ikke, og den endte også med ikke at blive nogen god forretning for Warner Bros, men tiltroen til franchisen er dog ikke forsvundet.

I fredags var der så amerikansk premiere på nyeste skud på stammen i Terminator franchisen da Genysis havde premiere. Det blev dog ikke den succes som Warner bros. givetvis havde håbet på – langt fra.

I premiereweekenden indspillede filmen nemlig kun omkring 28 millioner dollars, hvilke er det laveste i franchisen siden den første film i 1984. Selv uden højde for inflation osv, så indspillede Terminator 2: Judgement Day flere penge i premiereweekenden end 2015 udgaven gjorde det, de måtte desuden se sig slået af Jurassic World, der indspillede flere penge, selvom den havde premiere for godt en måned siden.

Internationalt har den dog haft fornuftig vind i sejlene, hvor den har indspillet omkring 80 millioner dollars, hvilket bringer dens total over 100 millioner dollars. Da den har kostet omkring 155 millioner dollars at producere, er der dog stadig MEGET langt til at filmen bliver en overskudsforretning, og mon ikke Warner bros er ved at erkende, at det franchisen snart ikke kan trække mere.

Smid en kommentar