Ny Ghostbusters trailer er alt hvad vi har ventet på

Så er der kommet en ny trailer til Paul Feigs Ghostbusters og den har alt det som vi savnede i den første trailer.

Det er ikke længe siden at vi kastede et småanalystisk blik på den mest hadede Youtube-trailer nogensinde. Her kunne vi konkludere at flodbølgen af haters kunne skyldes en håndfuld forskellige faktorer, men mest af alt var det evident at den første trailer simpelthen bare ikke var en god filmtrailer.

Læs også: Derfor er Ghostbusters trailer den mest forhadte i Youtubes historie

Der var ingen tydelig antagonist, ingen sjove jokes (kun nogle lamme fald-på-røven klip) og ingen kendte karakterer som f.eks. Slimer eller måske en lille Bill Murray cameo til at lokke fansene med. Intet. Nada!

Med den nye trailer bliver filmen endelig præsenteret som en historie. I den nye, og kun anden, trailer til Ghostbusters får vi historiens præmis smidt direkte i ansigtet fra starten: Der er en antagonist (så langt, så godt) som besætter Chris Hemsworth og skaber kaos på Manhatten, ved at slippe en masse spøgelser løs. Hallelujah, vi har et plot! Den nye trailer viser masser af Hemsworth, flere spøgelser, bedre jokes, et klarere billede på hvem de fire forskellige damer er og så er der selvfølgelig: Slimer (jaaaaa!).

Selvfølgelig har internettet allerede fået et surt opstød og givet traileren 9920 dislikes (op mod kun 2004 likes), men vi er ligeglade. Den nye trailer er en enorm forbedring siden den første, og den lange liste af lovede cameos af både Bill Murray, Sigourney Weaver, Ernie Hudson og Dan Akroyd skaber kun endnu mere spænding omkring det endelige resultat.

Ghostbusters får premiere d. 14. juli 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

1 comment

Smid en kommentar