Ny Foxcatcher trailer

Det lader dog bestemt ikke til at være tilfældet, når den er er kommet i hænderne på instruktøren Bennett Miller, der tidligere har stået bag film som Capote og Moneyball, hvor han også fik en seriøs side frem af Jonah Hill.

Filmen går lige nu sin sejrsgang i Cannes, hvor den høster store roser, og selvom det endnu er meget tidligt, og der er længe til nomineringerne kommer, så begynder der allerede at være en lille Oscar hype omkring filmen, hvor ikke mindst Carell  og Tatum spåes gode chancer for en nominering for deres roller.

Foxcatcher er baseret på en sand historie, og handler om fribryderen Mark Schultz (Tatum), der kommer i stald hos mangemillionæren John du Pont (Carell). Der viser sig, at lide af paranoid skizofreni og ender med at slå Marks bror (Mark Ruffalo) ihjel.

Allerede siden den første trailer sidste år har der været hype omkring filmen, og den blev skubbet fra den oprindelige premiere i slutningen af 2013. Nu er filmen sat til at få dansk premiere til december 2014 og i november i USA. Hvilket naturligvis er et klar budskab om, at Sony går efter et par Oscar nomineringer.

Filmen har netop fået en ny trailer, og den kan du se her.

Smid en kommentar