Ny EQUALS trailer

I det kommende sci-fi drama, EQUALS, spiller Kristen Stewart og Nicholas Hoult overfor hinanden og det går hedt for sig i filmens trailer.

Historien foregår i et futuristisk, utopisk samfund hvor følelser er blevet sidestillet med sygdom. Da tegneren, Silas (Hoult) bliver søger han trøst hos kollegaen, Nia (Stewart) som holder sin egen sygdom hemmeligt for omverdenen. For at overleve må de to flygte sammen.

Filmen er instrueret af Drake Doremus (Like Crazy, 2011) og bag manuskriptet ligger der store navne som Ridley Scott og Nathan Parker.

I traileren ses Stewart og Hoult i et miljø som godt kunne minde om Michael Bays actionfilm The Island. Der lægges dog op til en lidt anderledes og æstetisk smuk kærlighedshistorie som rækker ud over et typisk romantisk drama. Guy Pearce og Jackie Weaver er også på rollelisten og i traileren ses en skaldet Pearce give råd til det unge par om hvordan de kan flygte fra faciliteten.

EQUALS er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar