Nu uddeler Universal Kick-Ass

Universal Pictures har nemlig besluttet sig for, at de gerne vil satse på filmen. Egentlig var det meningen, at Matthew Vaughn også skulle instruere efterfølgeren. På grund af hans engagement i X-Men First Class filmene, er det dog ikke længere en mulighed.

Universal har derfor besluttet sig for at give chancen til Jeff Wadlow, som også har skrevet manuskriptet til filmen. Wadlow har tidligere blandt andet instrueret Never Back Down og gyseren Cry_wolf.

Det forventes, at der i hvert fald kommer til at være genvalg til Aaron Johnson og Christopher Mintz-Plasse. Universal er også meget interesseret i at få Chloë Moretz til at vende tilbage som Hit-Girl. Desværre er der muligvis problemer med Moretz, da hun skal medvirke i det kommende remake af Carrie, og derfor muligvis ikke er tilgængelig. Der er ingen tvivl om, at en Kick-Ass 2 (der skulle gå under titlen Balls to the Wall) vil være en del mindre interessant uden Hit-Girl karakteren.

Det er dog endnu ikke endeligt, at hun ikke skal medvirke, og man kan derfor stadig krydse fingre for at de finder en løsning.

kilde: deadline.com

{linkr:related;keywords:kick-ass;limit:5;title:Relaterede artikler}


Smid en kommentar