NU kommer Mulan filmen som spillefilm

Nu lader det dog endelig til, at der begynder at ske noget. I hvert fald skulle Disney været blevet meget opsat på, at opprioritere planerne om en live-action udgave af en af deres mest populære tegnefilm.

Det er da heller ikke så underligt, at det netop er nu, de vil gå videre med projektet. Det kommer nemlig i kølvandet på de senere års succeser som Maleficent  og ikke mindst Alice in Wonderland, der indspillede mere end en milliard dollars.

Disney er så langt i planerne, at de har hyret forfatterteamet Elizabeth Martin and Lauren Hynek til at skrive manuskriptet til filmen om den unge kvindelige kriger, der drager i krig forklædt som mand for at beskyttede faderen.

Indtil videre er der dog stadig kun hyret forfattere, så lige præcis hvornår filmen rent faktisk rammer biograferne, er endnu for tidligt at spå om.

En ting er dog sikkert, det er langt fra det eneste live-action remake der er på vej fra selskabet der tidligere udelukkende lavede tegnefilm. De har nemlig også remakes på vej af Skønheden & Udyret, Junglebogen, Dumbo og en efterfølger til Alice in Wonderland.

Smid en kommentar