Night at the Museum 3 flopper i USA

Der er dog noget der tyder på, at amerikanerne er ved at have fået nok af franchisen. I hvert fald har den skuffet gevaldigt i de amerikanske biografer, hvor den blot har indspillet lidt over 17 millioner dollars i premiereweekend.

I december 2006 indspillede den første Night at the Museum lidt over 30 millioner i premiereweekenden, og endte med at indspille tæt på 600 millioner dollars i biograferne verden over. I den tidlige sommer 2009 udkom efterfølgeren, som indspillede hele 54 millioner i den første weekend i USA. I alt blev det dog “kun” til ca. 400 millioner på verdensplan, selvom budgettet var vokset betragteligt.

Nu har den tredje film så fået premiere, og det er altså ikke voldsomt gode tal 20th Century Fox kan se lige nu. Der er naturligvis en chance for at det globale marked, vil tage bedre i mod filmen, men de skal nok ikke have forhåbninger om endnu en film i 600 millioner dollars klassen.

At den ikke topper den amerikanske boxofficeliste, men må se sig henvist til andenpladsen er dog ikke så mystisk. Den var nemlig oppe mod den sidste Hobbitten film, der på de første fem dage har indspillet tæt på 100 millioner dollars.

Herhjemme må vi vente lidt med at se Ben Stiller & co. Nat på Museet 3 har nemlig først premiere i starten af februar.

Smid en kommentar