Nicolas Cage sagsøgt endnu en gang

Nicolas Cage har netop i den søde juletid modtaget endnu et søgsmål, denne gang fra Red Curb Investment, og det er det værste af dem alle. Red Curb har nemlig sagsøgt Nicolas Cage for ikke mindre end 36,7 millioner dollars. 

Red Curb er et ejendomsselskab, og de mener altså at den 45 årige stjerne skylder dem mere end 150 millioner kroner. Blandt andet på grund af at han ikke har betalt nogen lån tilbage, og på for regninger til advokater og lignende. Red Curb mener at være blevet ført bag lyset omkring hans finansielle situation, og kræver derfor nu det høje beløb.

Nicolas Cage’s meget travle advokat kalder beskyldningerne for absurde og latterlige, præcis som det var tilfældet med søgsmålet fra hans ekskone. Hvorvidt retten vil have samme holdning vil tiden vise, der er endnu ikke fastsat en dato for det første retsmøde i sagen.

Der er nok ikke den store tvivl om at man kan forvente endnu flere Nicolas Cage film i fremtiden, da der skal en del lønninger ind for at betale erstatninger, lønninger osv.

kilde: people.com

{linkr:related;keywords:nicolas cag;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar