Neeson afviser The Dark Knight Rises rygter

Hvor der er stor usikkerhed om mange af spørgsmålene, er det sidste dog ikke længere aktuelt. I hvert fald ikke hvis man spørger Neeson, der spillede Ra’s al Guhl i Batman Begins. Liam Neeson har nemlig ganske klart afvist, at der skulle være nogen som helst form for hold i rygterne.

Over for IGN har Neeson blankt afvist, at han vender tilbage i Nolans tredje film, og siger også at det logistisk slet ikke kan lade sig gøre, da han på samme tid skal indspille Clash of the Titans 2.

I 2009 medvirkede Liam Neeson i Taken, der blev en af årets mest overraskende succeser. Filmen kostede kun omkring 25 millioner dollars at producere, og endte med at indspille mere end 225 millioner på verdensplan.

Det har længe forlydt, at der var en efterfølger på vej. Neeson bekræftede dette, men kom dog ikke med meget nyt i sagen. Dog udtalte han at det bliver en efterfølger, og ikke en prequel som der tidligere har været snak om. Neeson afslørede at manuskriptet lige nu er ved at blive skrevet, og han håber de kan lave filmen næste år. Så rygterne om at filmen skulle komme sidst på året holder næppe stik.

kilde: ign.com

{linkr:related;keywords:neeson;limit:5;title:Relaterede artikler}


Smid en kommentar