Mission Impossible 6 er en realitet

Da der begyndte at gå rygter om Mission Impossible 4, var der mange der var skeptiske omkring den. Kunne Tom Cruise stadig trække folk i biografen, og var der stadig nogen der gad Mission Impossible franchisen.

Svaret til begge dele er et stort rungende ja. Mission Impossible: Ghost Protocol blev den mest succesfulde i franchisen om omsatte for tæt på 700 millioner dollars i biograferne.

Det kom derfor heller ikke som en overraskelse, da Tom Cruise og Paramount Pictures annoncerede, at der ville komme en femte film. Det er nu et par uger siden, at Mission Impossiple: Rogue Nation havde premiere, og den er kommet godt fra start.

I USA har filmen omsat for over 100 millioner dollars, og på verdensplan er det blevet til mere end 270 millioner, så filmen bliver uden tvivl endnu en god forretning.

Det er derfor igen heller ikke specielt overraskende, at Paramount nu har annonceret, at der kommer en sjette film, og det er også allerede bekræftet, at Tom Cruise vender tilbage som Ethan Hunt.

Det forventes at optagelserne til filmen går i gang om et lille års tid, og filmen vil derfor efter alt sandsynlighed få premiere i sommeren 2017.

Smid en kommentar