Mission Impossible 4 brager til tops på blu-ray

I hvert fald strøg den stensikkert til tops, da den i forrige uge udkom på dvd og blu-ray i USA. Især på blu-ray imponerede filmen voldsomt. Den solgte nemlig intet mindre end 1,34 millioner eksemplarer i den første uge. Det er mere end dobbelt så mange, som den solgte på dvd.

Det er naturligvis med til at sige noget om, hvor udviklingen er på vej hen. Det skønnes ifølge The-Numbers.com, der holder øje med salget af både bluray og dvd, at blu-ray salget vil stå for mellem 70-75% af salget for de store film inden året er omme.

Der var dog heller ikke nogen tvivl om, at Mission Impossible 4 ville indtage førstepladsen på slagslisten. Nummer to på listen som var War Horse solgte nemlig blot 98.000 eksemplarer i samme uge, altså ca 1,2 millioner mindre, hvilket er en gevaldig forskel.

Mission Impossible 4: Ghost Protocol var nemlig den altdominerende film i ugen, rent faktisk stod den for imponerende 67% af salget. Det vil med andre ord sige, at hver gang der blev solgt 10 film i USA var næsten 7 af dem Mission Impossible 4.

Herhjemme udkommer filmen den 22. maj på blu-ray. Den kommer dog ikke til at sælge helt så meget på disse breddegrader.

kilde: the-numbers.com

{linkr:related;keywords:mission impo;limit:5;title:Relaterede artikler}Smid en kommentar