Michael McDonald – This Christmas

Den tidligere Doobie Brothers og Steely Dan sanger, begrænser sig dog ikke til at spille hans egne julesange. Der er også blevet plads til klassikere som Have Yourself a Merry Little Christmas, I´ll Be Home For Christmas og White Christmas alle i hans helt egne versioner.

Selvom det altoverskyggende tema er jul og julemusik, sparkes koncerten i gang med et par gamle numre som It Keeps You Runnin’ og hans måske største hit I Keep Forgettin’.

Sølvræven kan stadig

At Michael McDonald kan synge er der ikke den store tvivl om. Den mange gange grammy vindende soul sanger har en sprød stemme der passer perfekt til lidt alternative udgaver af klassiske julesange, man har hørt til udødelighed. Der er proppet masser af saxofoner, guitarsoloer, tropeter og endda strygere ind i koncerten, og der er fin harmoni i det hele.

Men…

Det er dog svært ikke at efterlyse en smule dybere mening med koncerten. Med det søde må man også tage det sure, og det er der nok af. For der er ikke tale om en decideret julekoncert, dertil er der for mange afstikkere fra hans bagkatalog. Derfor er det heller ikke en udgivelser der egner sig specielt godt som juleunderlægning, medmindre man da lige er diehard McDonald fan. At han kan synge ved vi godt, og at han har skrevet mange glimrende sange ved vi godt. Men hvorfor blande det sammen med en koncert han selv har kaldt This Christmas. Måske skulle den hellere have heddet McDonald with a twist of christmas.

Som den fremgår nu, virker den mest af alt som et forsøg på at tjene nogle af de hurtige julepenge, der brænder i forbrugernes hårdt prøvede lommer i den søde tid.


{linkr:related;keywords:musik dvd ;limit:5;title:Relaterede artikler}


Smid en kommentar