Mere Godzilla

Sidste års Godzilla var en nogenlunde succes, den indtjente en god sum penge, og fik også relativt gode anmeldelser, dog uden at imponere. Derfor får den også en fortsættelse, som indtil nu har den kreative titel Godzilla 2, og er sat til at udkomme i 2018.

Filmen har fået tilknyttet Gareth Edwards som intruktør og Max Borenstein som manuskriptforfatter. Begge mænd stod også bag den første film om det gigantiske monster.

Nyhedssiden Collider har fået lidt informationer om filmen af Borenstein, som på nuværende tidspunkt er ved at skrive historien, samtidigt med at han arbejder på serien Minority Report.

Og det ser ud til at være glædelige nyheder, især for den første films kritikkere, fordi det ser ud til, at vi kommer til at få mere Godzilla i Godzilla 2:

Collider:  Will being an executive producer/writer on Minority Report preclude you from being able to write Godzilla 2?

MAX BORENSTEIN:  No, I’m doing it. I’m writing it now, and it’s really going to be great. I don’t want to go off book and tell you anything that I’m not allowed to tell you. The response to the first film was really exciting, but now that that world is established, we can do bigger and even better things. We’re really stoked. (Kilde)

Borenstein fortæller at den første film har etableret universet, hvorfor der nu kan bruges mere tid på større ting, og hvad er større end Godzilla selv?

Det er ikke unormalt at efterfølgere forsøger at skrue op for tempoet, og komme med lidt ekstra, men i forhold til Godzilla, har det været efterspurgt. Mange mente ikke, at man så nok af det store monster, samtidigt var det ikke velset, at Cranston ikke var med i hele filmen, hvorfor mange også anså det tilbageværende persongalleri for uinteressant i forhold til monstrene. Det vides heller ikke om nogen af skuespillerene vender tilbage til deres roller.

Hvad Godzilla 2 ellers kommer til at indeholde, ved vi ikke meget om endnu, men lad os håbe den kan tilfredsstille flere biografgængere end den første.

Hvad vil du gerne se i Godzilla 2?

Smid en kommentar