Lunkne Jackass 3D anmeldelser

Anmelderne ikke naturligvis ikke fulde af begejstring overfor filmen, da der ikke er den helt store filmkunst over den. Ikke desto mindre får den også ganske pæne ord med på vejen.

Blandt de mere positive er Justin Chang fra Variety der i sin anmeldelse af filmen skriver “Der er få der lige så muntert lider for deres kunst som Johnny Knoxville” samtidig skriver Chang også at den tredje film er præcis lige så smittende som altid.

Også Jen Mayato fra movies.com har positive ord med på vejen til Knoxville & co. “Det eneste nye element her, er brugen af 3D, hvilket til tider bringer forskellige stunts ud af lærredet og ud i dit skød, hvad enten du kan li det eller ej” Hun er især begejstret for de udsplattende paintball kugler der i slowmotion og 3D sprænges på den menneskelige krop.

Det er dog langt fra alle der deler de to’s begejstring. Joshua Tyler fra Cinemablend mener eksempelvis ikke at de tager nok chancer i filmen. Han skriver at han er sikker på at trofaste fans vil elske filmen. Der er dog ikke nogen af de ting de laver i filmen der vil komme på en top 10 over de mest farlige stunts i Jackass’ historie.

Elizabeth Weitzman fra New York Daily News mener kort og godt at de er ved at løbe tør for ideer.”Ti år inde i Jackass franchiset er det tydeligt at brønden er ved at være tør. Men på den anden side, hvis du viser Johnny Knoxville en tom brønd så hopper han nok ned i den, med hovedet først – efter at have fyldt den med slanger.

Her i landet får filmen premiere den 2. december – så der bliver ingen julefred i biograferne i år.

Jackass 3D trailer

kilde: rottentomatoes.com

{linkr:related;keywords:jackass;limit:5;title:Relaterede artikler}


Smid en kommentar