Lundgren: Vi var sejere i gamle dage

Det har udviklet sig i en retning. der er underholdende på en måde, men ikke en måde jeg er fan af. Alle har en dragt på og alle har superkræfter” udtaler det svenske muskelbundt til den engelske hjemmeside.

Lundgren siger i interviewet også, at han ikke mener at de moderne actionhelte, er lige imponerende i kød og blod, som dem fra firserne var det. Og i dem fra firserne mener han eksempelvis Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger og ja, ham selv.

Han mener at fans i dag ser op til karakteren skuespilleren spiller i en film, og ikke til selve skuespilleren som det var tilfældet “i gamle dage”.

Han mener dog at Jason Statham måske er den type som han selv var tilbage i firserne. Måske er det også derfor, at han passer så godt ind sammen med gamle drenge i The Expendables.

Der har længe gået rygter om en efterfølger til Stallone’s actionbrag, og det er da bestemt heller ikke usandsynligt hvis man spørger Lundgren, der blandt andet siger “Jeg ved Stallone er glad for franchises”. Samtidig siger han også der er en stor risiko for at Steven Seagal og Jean-Claude Van Damme vil være at finde i efterfølgeren.

Dolph Lundgren (døbt Hans Lundgren) der efterhånden er blevet 52 år, har medvirket i omkring 40 film og har selv instrueret en håndfuld. Udover The Expendables skal man dog langt tilbage for at finde det sidste store hit han medvirkede i. Måske Stallones film kan være med til at give ham et kærkomment comeback.

kilde: digitalspy.co.uk

{linkr:related;keywords:lundgren;limit:5;title:Relaterede artikler}Smid en kommentar