Love, wedding, marriage – Ucharmerende og naiv

 

Pludselig springer en bombe under hende. Hendes forældre skal skilles. Hendes perfekte forældre, der har været sammen i 30 år og har levet lykkeligt (af hvad hun ved af). Som reaktion på at forældrene går fra hinanden, smuldrer hendes ejet forhold, da hendes fokus ikke kan komme væk fra hendes forældre. Hun prøver sågar at hjælpe dem med lidt parterapi hos hende selv.

Love, Wedding, Marriage er absolut en dårlig og aldeles uoriginal film, og der er egentlig nok grunde. Skuespillet virker meget inspireret af sitcom, her i denne film bliver der dog ikke grint, og det er ikke nogen overraskelse. Det er som om at filmen går ud fra, at vi ikke ved noget som helst og hele tiden skal tage klicheer i brug, og det får mig til at føle en form for forlegenhed. Historien i filmen er fuldstændig utroværdig.

Det er en historie, der ikke kan eller vil noget nyt eller godt. Det virker desværre som om, at det er er ”endnu en”, der bare skulle smides ud på markedet, meget ærgerligt. Ikke for mig, men for dem.

Desværre falder den hele tiden over sine egne ben, og det er virkelig irriterende at se på. Hvis jeg ikke skulle havde anmeldt den, så havde jeg slukket for den for længst.
 Lad vær med at se den, medmindre du absolut ikke har andet at lave.

 

 

 

Smid en kommentar