Lille tiltro til Susanne Biers Serena

Filmen har Oscar vinderne og Hunger Games stjernen Jennifer Lawrence i den kvindelige hovedrolle, mens Bradley Cooper spiller den mandlige hovedrolle. Cooper og Lawrence har haft stor succes med at spille overfor hinanden i Silver Linings Playbook og American Hustle og har igen fået chancen. Filmen ligner på papiret altså lidt en Oscar kandidat, og når man ser traileren til filmen, ligner det da også lidt den slags film, som Oscar vindere er ofte udgøres af.

Det amerikanske filmselskab Magnolia har sikret sig rettighederne til filmen, men det lader dog til, at de ikke tror på, at filmen har nogen muligheder for at vinde den store filmpris. De har nemlig besluttet, at filmen skal have premiere i starten af 2015 og ikke inden november, som er et krav, hvis filmen skal komme i betragtning til en Oscar det efterfølgende år.

Til at begynde med var det svært at finde en amerikansk distributør, der har interesseret i filmen, og nu har Magnolia så valgt at give filmen premiere næste år, hvilket har været med til at starte rygter om, at det rent faktisk er en dårlig film, hvilket ikke kan siges, at være den bedste hype omkring en film længe inden premieren. Der er allerede begynde at gå rygter om at filmen er klippet i stykker, og at skuespillerne ikke leverer deres bedste præstationer.

Det vides endnu ikke med sikkerhed hvornår filmen rammer de danske biografer.

kilde: worstpreviews

Smid en kommentar