Like Crazy – den svære kærlighed

 

Mens Anna (Felicity Jones) studerer i USA, møder hun Jacob (Anton Yelchin), som hun forelsker sig hovedkulds i. De to er som pot og pande, og ikke til at rive fra hinanden.

 

Alle beslutninger har konsekvenser

Da Anna er færdig med at studere, udløber hendes visum, men opslugt af kærligheden vælger hun alligevel at blive i landet et par måneder ekstra, et valg der får store konsekvenser for deres fælles fremtid. Da Anna tager hjem til England, ved de ikke helt hvor de har hinanden efter et stykke tid, men de finder hurtigt ud af, at de ikke kan undvære hinanden.

Alligevel bliver det et forhold med sine op og nedture, ikke mindst på grund af den geografiske distance mellem dem. Og det bliver bestemt ikke lettere af, at Anna ikke længere må komme ind i USA, da hun har overtrådt visumreglerne efter studietiden. Afstanden mellem dem bliver længere og længere, både fysisk og psykisk og både Anna og Jacob begynder også on/off at se andre mennesker, når de er adskilt. Jacob begynder at se Sam (Jennifer Lawrence), mens Anna flytter sammen med Simon (Charlie Bewley).

Der er dog ingen af dem, der kan få den anden ud af hovedet, og hver gang de snakker sammen forelsker dig sig igen, de elsker jo trods alt hinanden like crazy.

 

Flotte præstationer

Like Crazy er nogen storslået historie, der opfinder den dybe tallerken, men det er en vellykket drama om hvor svært det kan være at være forelsket, og hvordan man ikke nødvendigvis træffer alle de rigtige beslutninger.

Det der især holder filmen kørende i de 90 minutter er de medvirkende skuespillere. Anton Yelchin har efterhånden medvirket i en del film, men langt de fleste har dog været i mindre roller. I Like Crazy får han lov til at vise en langt mere følelsesladet version end i eksempelvis Star Trek og Fright Night. Felicity Jones er et mere uskrevet blad, men ikke desto mindre er hun fremragende i rollen. De fleste af os kender efterhånden Jennifer Lawrence fra X-Men, Winter’s Bone og ikke mindst Hunger Games.

Trods af sin lave alder, har hun for længst bevist sit talent, og hendes rolle i filmen er da heller ikke hendes mest krævende i karrieren, alligevel udfylder hun den til punkt og prikke. Og sådan er alle de medvirkende i filmen, hvilket gør, at Like Crazy hæver sig over det middelmådige, til at være en ganske hæderlig film med hjertet på det rette sted.

 

 

Smid en kommentar