The LEGO movie 2 bekræftet

 

Filmen har fået fremragende anmeldelser, og har allerede fundet vej til top 250 på IMDB over bedste film nogensinde. Det er Warner Bros naturligvis tilfredse med, men når alt kommer til alt, kigger de nok mere på salgstallene, og her er der altså også gode grund til brede smil.

Filmen har kostet omkring 60 millioner dollars at producere, og har allerede indspillet mere end 200 millioner dollars på verdensplan, og intet mindre end 150 millioner dollars alene i USA. Filmen har først nu fået premiere i lande som Frankrig og Italien, og mangler endnu at ramme store markeder som Rusland, Australien og Tyskland.

Filmen er med andre ord en god succes for Warner Bros, og givetvis en mindst lige så god forretning for LEGO. Warner Bros har har da heller ikke lagt skjul på, at de var i gang med arbejdet på en efterfølger, og nu er premieredatoen så blevet bekræftet.

Premieredatoen for filmen, der endnu ikke har fået en titel, er blevet fastsat til den 26. maj 2017 og altså først om 3 år, så ikke en film der ligger lige om hjørnet.

I den amerikanske udgave af filmen leveres stemmerne blandt andre af Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Will Arnett og Morgan Freeman. Hvem der vender tilbage i den næste film vides endnu ikke.

[youtube id=”fZ_JOBCLF-I” width=”600″ height=”350″]

 

Smid en kommentar