Leatherface eksklusivt hos Blockbuster

Gyser og horrorfilm er en gigantisk genre, der kun er blevet større over de sidste mange år. Mellem de tusindvis af film der står som ikoniske, er der ingen tvivl om, at Motorsavsmassakren fra 1974, står som en af de absolut største. Den legendariske film om familien Sawyer, står i manges optik som en af de 5 største gyserfilm i historien, og nu pustes der nyt liv i den klassiske fortælling.

I den nye film Leatherface får man baggrundshistorien om hvordan Sawyer familiens yngste barn blev til leatherface, efter at have været anbragt på en galeanstalt i 10 år. Alle gyserfans kender naturligvis leatherface, og nu finder vi så også ud af hvorfor han blev som han gjorde,

For første gang har Blockbuster sikret sig en film helt eksklusivt, og det er måske ikke så overraskende, at det netop bliver Leatherface, da horror genren er blandt de genre der satses mest på, på streamingtjenesten, der startede tilbage i 2014. Ud af de lidt over 8000 film som tjenesten tilbyder er omkring de 1000 inden for genren gyser/horror.

De har desuden lavet top fem over de mest sete gyserfilm hos Blockbuster, og som du kan se herunder, er det ikke (som måske ville forvente) de nye horror film men derimod de gode gamle klassikerne der hitter mest blandt de danske brugere.

De fem mest sete gyserfilm hos Blockbuster:

  1. The Texas Chainsaw Massacre
  2. It
  3. Exorcisten
  4. Ondskabens hotel
  5. Carrie

Skulle du af en eller anden mærkværdig grund ikke at have set den mere end 40 år gamle original, er der nu mulighed for at komme til det. Blockbuster tilbyder nemlig, at man kan se den kvit og frit man skriver sig blot op via dette link: www.blockbuster.dk/leatherface-story.

Leatherface kan lejes allerede nu på Blockbuster.dk

Smid en kommentar