Kubo – Den Modige Samurai trailer

Animationsfilmen Kubo – Den Modige Samurai (Kubo and the Two Strings) er en eventyrlig action-adventure film som foregår i Japan.

Filmen handler om den lille dreng, Kubo, som bor i en japansk landsby med sin mor. Til daglig fortæller han fantastiske historier til landsbyens beboere, men han lever selv et stille liv. Kubos liv bliver vendt på hovedet da en hævngerrig ånd fra fortiden dukker op og sammen med sine venner, Abe og Bille, drager Kubo ud på sit livs eventyr. For at overleve må Kubo finde en magisk samurai-rustning som engang var ejet af hans far. På sin rejse får han hjælp af sin shamise – et magisk musikinstrument – som han kan bruge til at kæmpe mod guder og monstre.

Kubo – Den Modige Samurai er lavet af stopmotion selskabet, Laika, som står bag ParaNorman, Coraline og Æsketroldene.

På listen over amerikanske stemmer finder vi navne som Charlize Theron, Ralph Fiennes, Matthew McConaughey, Rooney Mara og George Takei. Det er endnu ikke offentliggjort hvem der skal ligge danske stemmer til filmen.

Kubo – Den Modige Samurai får premiere d. 22. september 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar