Kombiner din interesse for film med andet underholdning

Kombiner din interesse for film med andet underholdning

Artikler på film-nyt.dk kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis du er en meget stor fan af film og er vild med at nørde de nyeste og sejeste, som netop er kommet ud på markedet, så kan du nok også godt lide tanken om at kombinere filminteressen med spil på nettet. Og faktisk er det en tanke, som ikke ligger fjernt fra virkeligheden, hvis du ønsker det.

For naturligvis findes der rigtig mange spil, som har taget udgangspunkt i populære film, som enten er blevet relanceret eller måske bare lige er kommet ud. Spilverdenen og filmverdenen følges på mange måder ad, og det er sød musik for dem, som er glade for begge dele.

Digitale spillemaskiner

Hvis du har prøvet at spille på de klassiske enarmede tyveknægte, ved du nok, at disse også findes på nettet. Det er muligt at finde mange hundrede forskellige slags spillemaskiner, hvilket selvfølgelig gør det nemmere at finde den maskine, som passer bedst til dig.

Er du på udkig efter en spillemaskine på et casino, som også passer til dine interesser og hobbyer, så er det måske ikke så svær en opgave. I øjeblikket produceres der hvert år mange nye maskiner, som har et tema fra filmverdenen, og som ofte er fra de film, folk er mest vilde med.

Det kunne eksempelvis være Ringenes Herre eller Hobbitten for at tage nogle eksempler fra et par år tilbage. Der laves dog også hele tiden spil fra de allernyeste film, og derfor skal du nærmest bare lave en specifik søgning efter det, du interesserer dig for.

Serier

Er du mere vild med serier, hvor du over en længere periode kan identificere dig med karaktererne og nærmest lever dig ind i den verden, filmen foregår i? Der er mange, som har det ligesom dig, og ’netflixing’ er nærmest blevet et fænomen, som langt de fleste har taget til sig.

Serierne inspirerer også producenterne af netspil, og du kan for eksempel finde virkelig fede spil, som omhandler The Walking Dead-serien. Det er selvfølgelig lidt af en barsk omgang, men spillene er superfede, og man føler nærmest, man er tilbage i den verden, man måske savner lidt.

Det er et godt eksempel på, at spil kan genoplive noget fra serierne. Man kan bruge karaktererne på en anden måde, og nogle gange kan det også gøres på en lidt unik måde, som måske skaber en ny side af hovedpersonerne fra en serie. Derudover er det jo bare ret morsomt, at man kan spille på noget, hvor man samtidig får dyrket sin interesse en smule.

Betting

Et andet sted, hvor det er muligt at kombinere hobbyer, er inden for betting. Tænk engang, hvis du er så vild med sport, at du ikke kan få nok, og at du så også kan få lov til at spille på sport. Det gør sikkert kampene endnu sjovere, og hvis du alligevel følger med i, hvordan tingenes tilstand er, vil du nok ikke se det som ekstra arbejde, at du lige skal have tjekket op på nogle statistikker.

Smid en kommentar