Kevin Spacey skåret ud af All the Money in the World

Det er hårde tider for Kevin Spacey, hvilket de fleste nok har opfattet. Efter han er blevet anklaget for et ikke nærmere specificeret overgreb på en mindreårig dreng for mere end 30 år siden, er det gået gevaldigt ned af bakke for den Oscar vindende skuespiller. Han får ikke den planlagte æres Emmy, House of Cards produktionen er stoppet, og han bliver sandsynligvis fjernet. Desuden er flere projekter han var involveret i blevet skrottet eller sat på pause.

Om halvanden måneds tid skulle Ridley Scott filmen All the Money in the World så have haft premiere, og der har længe været en Oscar buzz omkring filmen. I filmen spillede Kevin Spacey rigmanden Paul Getty, hvis barnebarn blev kidnappet tilbage  i 1973.

Optagelserne til filmen er forlængst afsluttet, og filmen var klar til premieren i slutningen af december. Sådan bliver det dog ikke alligevel. Nogen vil kalde det en fornuftig beslutning, mens andre vil kalde det drastisk. Ikke desto mindre har Ridley Scott besluttet, at han ikke vil have Spacey med i filmen, og derfor skal alle scener han medvirker i nu indspilles igen, denne gang med Christopher Plummer i rollen.

Man skal ikke være særlig filmkyndig for at vide at Plummer er en helt del ældre. Den aldrende skuespiller er nemlig 87 år, men i filmen var Spacey sminket gevaldigt ældre, da Getty i virkeligheden var 79 år da hændelsen indtraf.

Her kan du se traileren – så kan du prøve at forestille dig det arbejde, der kommer til at være med at klippe Spacey ud.

Smid en kommentar