Kevin Heart trækker sig som Oscar vært

Kevin Heart trækker sig som Oscar vært

Det er relativ få dage siden, at det blev annonceret, at det ville blive komikeren og skuespilleren Kevin Heart, der skulle være vært ved næste års Oscar uddeling. Det er der dog nu blevet lavet om på. På Twitter har Heart nemlig annonceret, at han trækker sig som vært.

Straks efter han blev udnævnt som vært, kom der en større shitstorm og en syndflod af protester. Kevin Heart er stand-up komiker, og hvis man laver jokes i tilpas mange år, er det nok nærmest umuligt ikke at støde mennesker. Det var især homofobiske jokes, der har været kritikken til at hagle ned over ham.

Tilbage i 2010 lavede han eksempelvis jokes om, at hans største frygt var, at hans søn skulle vokse op og blive homoseksuel. Den slags går selv sagt ikke i et Hollywood, der kæmper meget for at være politisk korrekt for tiden i efterdønningerne af #meeto osv.

Det er dog angiveligt ikke akademiet der har truffet beslutningen men Heart selv. I meddelelsen skriver han, at han ikke vil fjerne fokus fra noget, der skal handle om noget helt andet. Samtidig bruger han anledningen til at undskylde overfor LGBTQ samfundet for at have såret dem.

Det ville dog ikke være første gang, at det skete. Chris Rock der som bekendt tidligere har være vært for festlighederne, har også tidligere været i vælten for at have lavet homofobiske jokes. Han gennemførte som bekendt som vært, men det kommer altså ikke til at ske med Kevin Heart.

Hvem der skal afløse ham, vides naturligvis endnu ikke.

Smid en kommentar