Kender du Screambox?

Måske kender du det (måske gør du overhovedet ikke). Du sidder på din yndlings streamingtjeneste og vil bare gerne se de gode gamle klassiske gyserfilm, men synes ikke rigtig at der er noget, og at der alt for meget af alt det andet som romantiske komedier, dramaer og dokumentarfilm – derfor synes du også, at det er lidt for dyrt med 80-100 kroner om måneden, fordi du jo kun vil se gyserne.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er der nok ikke nogen tvivl om, at Screambox nok lige præcis er lavet til dig og din slags. Det kan godt være, at du allerede kender tjenesten, men der er nok en god sandsynlighed for at du hører til dem, der ikke kender Screambox – men hvis du er vild med et billigt gys, så kan det være værd at tjekke ud.

Screambox er en amerikansk streamingtjeneste, der udelukkende har gysere. Til gengæld koster det også blot omkring 4 dollars om måneden at få adgang til filmene, hvilket er halv pris af lignende tjenester.

Hvis du har kendt den længe, er dette naturligvis ikke en nyhed, men hvis du som mange af os andre, ikke havde hørt om den før – så har du nu.

Smid en kommentar