Kan man se film hos tandlægen?

Er du en af de mange danskere, som føler et ubehag ved at gå til tandlægen? Så har du intet at frygte længere! Nu kan du nemlig se film, mens du får ordnet dine tænder hos tandlægen.  

Det behøver hverken at være ubehageligt eller kedeligt at gå til tandlægen. Med en loftskærmsløsning kan du nemlig helt trygt læne dig tilbage og nyde din yndlingsserie eller film, mens du ligger i tandlægestolen.

Tandlægen kan aflede din opmærksomhed med tv

Ved at aflede patienternes opmærksomhed med en god film eller serie, bliver det i højere grad et afslappet anliggende at besøge tandlægen. Med et tv i loftet, som kan afspille alt det nyeste og bedste fra diverse streamingtjenester, bliver de ukendte tandlægelyde minimeret og ubehaget afledt. Du får altså både ordnet dine tænder og samtidig cachet op på det afsnit af Greys Hvide Verden, som du ikke lige havde fået set. Kan det blive bedre?

Hos VORES TÆNDER Tandklinik i Lyngby er alle deres behandlingsrum udstyret med et tv i loftet. På den måde er det muligt, som patient at se lige netop det tv, som ønskes af hver enkelt. På klinikken i Lyngby har det vist sig at være særligt effektivt med en skærm i loftet. På den måde kan tandlægen aflede opmærksomheden fra dét, som kan være ubehageligt og dermed få en rolig patient i stolen. Dette giver både den bedste forudsætning for patienten og tandlægen.

Se din yndlingsfilm mens tandlægen fjerner smerterne fra din tandpine

Det er slut med bare at ligge og kigge op i loftet under et tandlægebesøg. Om du skal have foretaget en kort eller længere varig behandling, har du nu mulighed for at se det bedste indhold streamingtjenesterne har at byde på.

De fleste mennesker oplever tandpine på et tidspunkt i livet. Tandpine er uden tvivl én af de værste smerter man kan opleve.  Af denne grund er det vigtigt at kontakte sin tandlæge hurtigst muligt, med henblik på at blive behandlet og dermed smertedækket. Tandpine kan være forårsaget af mange forskellige ting, eksempelvis en betændelsesfyldt tandbyld.
Oplever du tandpine, men er samtidig nervøs for at besøge tandlægen? Bare rolig, så er der en løsning på dette. Få sat din yndlingsfilm på fjernsynet og læg dig godt til rette i tandlægestolen. Imens fjerner tandlægen smerterne fra din tandpine og du opdager det næsten ikke!

 

 

Smid en kommentar