Jeremy Irons: Batman v. Superman fortjente dårlige anmeldelser

Ifølge Jeremy Irons, som spillede Bruce Waynes trofaste butler, Alfred, i Batman v. Superman, var de mange dårlige anmeldelser af filmen velfortjent.

Batman v. Superman: Dawn of Justice fik nogle knap så rosende ord med på vejen fra en række filmanmeldere og publikum verden over, da den ramte biograferne tidligere på året. I følge en af filmens største stjerner, Jeremy Irons, var den hårde dom hvad filmen fortjente.

Dette kom frem i et interview for Daily Mails Event magasin med den 67-årige skuespiller.

Irons blev spurgt om sin holdning til filmens kun 27% rating på Rotten Tomatoes og til dette svarede han: “Det var fortjent. Jeg mener, den indtjente £800 millioner, så de slag betyder ikke så meget, men den var ret overfyldt.”

Irons grinte af tanken om en anmelders beskrivelse af filmen som værende den “mest usammenhængende blockbuster i årevis” og indrømmede selv at “den var meget rodet”.

Det lader dog til at instruktøren, Zack Snyder, vil foretage nogle positive ændringer i forbindelse med opfølgeren, Justice League Part One. “Jeg tror at den næste film bliver mere simpel. Manuskriptet er i hvert fald mindre og mere lineær.” sagde Irons.

I Justice League vil vi igen kunne opleve Henry Cavill som Superman, Ben Affleck som Batman og Gal Gadot som Wonder Woman. Derudover medvirker også Jason Momoa som Aquaman og Ezra Miller som The Flash.

Justice League har premiere d. 16. november 2017.

Læs også: Disse tre skurke vil slås mod Batman i Suicide Squad

via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar