Jennifer Lawrence er den mest magtfulde

(Foto: Getty Images)

Magtfuld dækker over penge, succes, opmærksomhed, social mentions og meget mere. Det er altså ikke bare dem der har flest penge, eller har flest følgere på Twitter og Facebook, men en kombination af mange ting.

Listen over kvinder toppes i år er Beyonce, der sidste år tjente omkring en halv milliard, indspillede tæt på 100 komplet udsolgte koncerter, udgav et millionsælgende album, havde lukrative aftaler med Pepsi, lavede modetøj og meget andet. Samtidig er hun gift med rapperen Jay-Z, der også var helt i top.

Der er også lavet en liste for mest magtfulde skuespillerinder, og denne toppes af The Hunger Games stjerne Jennifer Lawrence. Da hun blot er 24 år, er hun blandt de yngste nogensinde, der når toppen.

Selvom hun kun er 24 har hun allerede været nomineret til flere Oscars for Winters Bone og American Hustle, men hun vandt en for Silver Linings Playbook. Udover hendes Oscar meritter er det naturligvis for hendes roller i The Hunger Games og X-Men filmene at hun indkasserer de store lønchecks og den brede berømmelse. Så tillykke til hende.

kilde: forbes

Smid en kommentar