Jeff Goldblum og Karl Urban skal være skurke i Thor: Ragnarok

Den kommende tredje film i Thor-franchisen, Ragnarok, er på vej og her kan vi forvente at se Jeff Goldblum og Karl Urban som antagonister.

Jeff Goldblum (Independence Day) og Karl Urban (Star Trek) er begge blevet tilføjet på rollelisten til den kommende Marvel film, Thor: Ragnarok.

Marvel annoncerede castingen af de to skuespillere i fredags, hvor det blev offentliggjort at Goldblum skal spille karakteren Grandmaster og Urban skal spille Skurge. Det blev også bekræftet at Cate Blanchett skal spille filmens hovedantagonist, Hela, samt at Creed-stjernen Tessa Thompson skal spille Valkyrie. Sikke mange skurke!

Goldblum havde i forvejen hintet til sin rolle i ‘en kommende superheltefilm’ under sin promovering af filmen, Independence Day: Resurgence, hvilket måske ikke ligefrem gør casting-annonceringen af ham særligt overraskende. Urban er til gengæld et uventet, men lovende, talent til franchisen.

skurge
Øverst: Skurge. Nederst: Grandmaster.

Tom Hiddleston vil desuden vende tilbage i rollen som Loki og Mark Ruffalo som Hulk. Det er blevet bekræftet at Natalie Portman ikke vil vende tilbage til Thor-franchisen som Jane Foster. Dette efterlader dog en ledig plads til en ny ‘kærlighedsinteresse’ for den nordiske gud (pssst.. Thompson!) Noget siger os at Thor ikke vil være ledig på markedet særligt længe.

Læs også: Er Natalie Portman ude af Thor-franchisen?

Thor: Ragnarok har premiere d. 2. november 2017.

via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar