James Cameron afslører vild plan for næste fire Avatar film

Vent lidt.. – Du vil hvad? Instruktør James Cameron er kendt for at have udført nogle banebrydende teknologiske effekter indenfor film gennem de seneste år, men hans seneste plan for de kommende fire Avatar film virker måske en smule overkompliceret.

For mange kunne det måske lyde ambitiøst nok at planlægge produktionen af hele fire nye film på samme tid. Det er ikke desto mindre det som blev igangsat da Avatar-instruktør, James Cameron, for nyligt proklamerede at hans 3D succesfilm ville få lidt flere efterfølgere end vi havde forventet. Mange Avatar-fans ville nok have været begejstrede over selv en enkelt efterfølger til den succesfulde 3D film. I stedet blev det til hele fire. Nu ser det dog ud til at instruktøren har rykket sine ambitioner for franchisen til et helt nyt niveau. Han vil nemlig optage alle fire film på én gang (*gispelyde blandt publikum*).

“Det er ikke back-to-back. Det er i virkeligheden én stor produktion. Det er nærmere sådan som du ville optage en miniserie. Så vi vil filme over alle (Avatar manuskripter) på samme tid. Så om mandagen filmer jeg måske en scene fra film nr. 4, og tirsdag filmer jeg en scene fra film nr. 1.. Vi arbejder essentielt med otte timers historie. Det er en saga. Det er som at lave alle tre Godfather film på én gang” siger instruktøren.

Cameron anskuer Avatar-projektet som en ny måde at lave film på, men det lyder også som en plan der meget nemt kan gå galt. Det er normalt tidskrævende og kompliceret nok at lave én film, men fire som alle oven i købet er i 3D og med tung animation? Det skal bemærkes at det indtil videre har taget instruktøren syv år at komme gennem præproduktionsfasen til filmene alene. Noget siger os at ham og hans produktionsteam kommer til at have hænderne fulde i det næste stykke tid.

Avatar 2 forventes at have premiere i slutningen af år 2018.

via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

1 comment

Smid en kommentar