Into the Grizzly Maze blu-ray anmeldelse

Into the Grizzy Maze handler om to brødre, der er gledet fra hinanden, da den ene er kommet ud på en kriminel løbebane, mens den anden har valgt lovens vej og er blevet politimand i en lille by i Alaska.

Rowan (James Marsden) vender hjem, efter han har været væk i mange i år, blandt andet på grund af en fængselsdom, hvilket ikke bliver bifaldet af broderen Beckett (Thomas Jane), der er overbevist om, at der er andre grunde til hans hjemkomst end at ære den afdøde far i skoven.

Nå, men skæbnen vil altså, at de to bliver kastet ud i et livsfarligt forløb med masser af bjørneangreb og døde mennesker, og det gør det ikke bedre, at Beckett’s kone er forsvundet og befinder sig ude i skoven, hvor flere allerede er blevet dræbt af en vild grizzlybjørn.

Politiet allierer sig med den berygtede bjørnejager Douglass (Billy Bob Thornton), der skal hjælpe med at finde den blodtørstige bjørn, hvilket ellers er meget mod Beckett’s vilje, da han er forkæmper for bjørnene og “taler deres sag”, det er dog ikke alle bjørne, der er lige så vilde med ham, som han er med dem, kan man godt sige, uden at afsløre for meget.

Red_Machine_1026.jpg
Red_Machine_1026.jpg

Generelt er det svært at sige for meget om filmen, for der sker ikke synderligt mange ting i den, som man ikke kunne have forudsagt ud fra coveret eller traileren. Into the Grizzly Maze er en meget typisk naturen-mod-manden film, hvor et dyr går amok, og hvor vores hovedpersoner må bruge alt deres kunnen for at overleve.

Det er ikke er film, der bliver siddende voldsomt længe i hukommelsen, men samtidig er den blandt de bedste “dræber-bjørne-film” i et godt stykke tid, hvilket naturligvis tæller til den positive side.

Du går ikke glip af det helt store, hvis du ikke får set den, men samtidig så spilder du heller ikke helt din tid, hvis du gør.

3stars

Smid en kommentar