Instruktør: Harry Potter 7 & 8 bliver de bedste

De sidste to film Harry Potter and the Deathly Hallows bliver som bekendt delt op i to film. Den næste film kommer i 2010 inden del to lukker og slukker Harry Potter festen i 2011.

Om de sidste to film siger Yates “You haven’t seen anything yet”, hvilket må siges at være en relativ drastisk udmelding. Han siger om den første af de to sidste film “Den første film er en slags road movie, flygtninge der bliver jaget af alle de her personer der vil dræbe dem, det er meget intenst. Den sidste film derimod er som en kæmpe opera, stor og episk, den har endnu mere at byde på end alle de andre” til manges begejstring siger han også at den sidste film kommer til at indeholde flyvning, drager og kampe og beskriver den som en rutsjebane.

Yates overtog styrrngen efter den fjerde film, og har indtil videre gjort det med stor overbevisning. Harry Potter and the Order of the Phoenix var den første film siden den første Harry Potter der rundede en omsætning på mere end 900 millioner i biograferne verden over.

Indtil videre går forsalget til den sjette film forrygende og filmen har overgået de forrige. Man kan naturligvis ikke bedømme en films økonomiske succes ud fra forsalg, men det er et godt pejlepunkt.

kilde: digitalspy.co.uk

{linkr:related;keywords:harry potter 6;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar