Information

Film-nyt.dk er en dansk film portal, der bringer daglige nyheder, DVD & Blu-ray udgivelser, anmeldelser og konkurrencer. På siden er det muligt at tilmelde sig som bruger og indsende nyheder og på den måde yde aktivt til at blive Danmarks førende film community, udover dette kan man kommentere på nyheder, snakke sammen i forummet eller over det private besked system.
Som en del af vores online markedsføring benytter vi søgemaskineoptimering, udført af Henrik Bondtofte for optimal positionering i søgeresultaterne .

 

På vores søstersider serienyt.dk og streamster,dk kan du læse alt om serier, hvor vi her fokuserer primært på film.

Kontakt


Bondtofte ApS

Nørrevoldgade 4A

5000 Odense

 

Brug af ‘Diskuter’ funktionen


For at kunne skrive kommentarer til en nyhed skal du være oprettet som bruger på siden. Når du opretter dig som bruger på siden, får du en e-mail inden for få minutter som du skal godkende før din bruger er aktiveret.

Du kan redigere dine egne kommentarer så længe en anden bruger ikke skriver et indlæg efterfølgende. Det vil fremgå i kommentaren hvis du har redigeret i den.

‘Bruger Avatar’ – For at få et billede på din bruger i kommentar indlæggene skal du uploade et billede hos Gravatar. Husk at brug den samme e-mail adresse som du har registreret dig med på Film-Nyt.dk. For at bruge Diskuter funktionen gælder flg. retningslinjer:

– Der må ikke opfordres til ulovligheder, herunder tænkes der bl.a. på piratkopiering og download af copyright beskyttet materiale.
– Der må ikke skrives indlæg som indeholder stærkt nedsættende kommentarer om race, religioner eller seksuelle observanser.
– Der må ikke spammes, ved f.eks. gentagne gange at indsende en besked med stort set samme indhold, eller indsende flere kommentarer i træk.
– Du må ikke hænge en eller flere brugere ud offentligt i kommentarerne og -eller chikanere brugere. Dette omfatter stærkt nedsættende kommentarer, trusler og offentliggørelse af privatoplysninger og privat korrespondance uden den pågældende brugers accept.

Som udgangspunkt medfører disse overtrædelse i første omgang, at det pågældende indlæg slettes og at gerningsmanden får en ‘advarsel samt henstilling om at stoppe den pågældende aktivitet’. Såfremt dette ikke sker, eller en anden overtrædelse af reglerne forekommer, vil det medføre bortvisning fra siden. Særligt grove tilfælde vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Alle beslutninger er endegyldige.

Ophavsret
Ophavsret og registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere. Alt originalt indhold på dette site tilhører Film-Nyt.dk.

Smid en kommentar