Inferno trailer

Der er nu kommet trailer for den tredje filmatisering af Dan Browns romanserie med Tom Hanks i hovedrollen som professor Robert Langdon.

“You are humanity’s final hope” lyder det i den dramatiske trailer til Inferno. Filmens titel hænger sammen med historiens udgangspunkt i forfatteren Dantes beskrivelse af Helvede. Vi skal endnu engang til Italien, hvor Robert Langdon (Tom Hanks) vågner i en hospitalsseng i Florence. Langdon lider af hukommelsestab men finder hurtigt sig selv midt i en vild menneskejagt. Med hjælp fra Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones) må han forsøge at huske hvad der er hændt i dagene op til hans indlæggelse, hvilket leder ham til at skulle løse sit livs hidtil mest indviklede mysterie.

Der lægges op til en film af langt større proportioner end Howards tidligere i franchisen; Da Vinci Mysteriet (2006) og Engle og Dæmoner (2009). Som i de to forrige film, lover traileren en masse konspiration, kunstanalyse og ikonografi-nørderi med Hanks og de smukke italienske omgivelser i centrum. Samtidig ser vi glimt af store, røde bølger af en blodlignende substans, hvilket vækker minder om den berømte elevator-scene fra Ondskabens Hotel (1980).

Hanks og Jones skal spille overfor Ben Foster, Omar Sy og danske Sidse Babett Knudsen. Knudsen og Hanks har tidligere arbejdet sammen i forbindelse med A Hologram for a King (2016).

Inferno er Hanks’ første spillefilm i 3D. Filmen har premiere d. 13. oktober 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar