Inception 3D?

Det er på en lidt besynderlig måde, at rygterne om en 3D udgave er blusset op. De stammer nemlig fra et interview med Jonathan Liebesman, der er instruktøren bag de kommende film Battle: Los Angeles og Clash of the Titans efterfølgeren Wrath of the Titans.

 

I interviewet snakkede Liebesman om fordelen ved at lave en film om til 3D efter den er lavet, efter at teknikken har udviklet sig utrolig meget de sidste par år og allerede er langt bedre end da Clash of the Titans blev lavet. Han nævnte, at blandt de film der i øjeblikket er ved at blive lavet om finder man blandt andre Harry Potter, Star Wars og altså overraskende nok også Inception.

 

Hvorvidt der udelukkende er tale om en blu-ray udgave, eller den også kan ramme biograferne igen, det melder historien ikke noget om.

 

Og det er da heller ikke meget information, der er at hente hos Warner bros, her er kommentaren til rygterne blot “I øjeblikket kan planerne om en Inception 3D ikke bekræftet”. Og så er der da i hvert fald heller ikke sagt for meget.

 

Af relaterede nyheder, er det for nylig kommet frem at Warner Bros udsender filmen, sammen med The Dark Knight som en applikation.

 

 

Smid en kommentar