Husmødre vs. nørder: Nørderne vandt.

Bøgerne er blevet beskrevet som en form for husmorporno, hvilket der altså var rekordmange, der var interesseret i at se, hvordan så ud i levende billeder. Det var dog ikke noget mod mange drenges foretrukne franchise – Star Wars.

I fredags var der nemlig premiere på traileren til den kommende syvende Star Wars film, Episode VII: The Force Awakens, og det lader til at “nørdene” kom hurtige ud af starthullerne end husmødrene.

På blot 72 timer er traileren nemlig blevet set mere end 40 millioner gange, og det er altså intet mindre end rekord. Så hurtigt er der nemlig aldrig en trailer der har fået så mange views. The Avengers: Age of Ultron har dog også sat en rekord i år, nemlig ved at være den første trailer der ramte 50 millioner views på fem dage. Så Star Wars traileren skal holde dampen oppe lidt endnu, hvis den vil blive i førertrøjen.

Der er stadig mere end et år til den syvende Star Wars film har premiere til december næste år, men det lader til at der er rigelig interesse omkring filmen, som er instrueret af J.J. Abrams.

(skulle nogen føle sig stødt af de brugte udtryk så undskyld).

Smid en kommentar