Howard: Fansene vil have Viggo Mortensen

Nu har Ron Howard afsløret, at han måske har et godt øje til Wolverine stjernen Hugh Jackman, Mad Men stjernen Jon Hamm og James Bond skuespilleren Daniel Craig og siger at de begge er under overvejelse i øjeblikket.

Overfor Los Angeles Times udtaler den Oscar-vindende instruktør at det er svært at finde den helt rigtige skuespiller til rollen som Roland Deschain, ikke mindst fordi det bliver en meget tidskrævende rolle da der både skal laves flere film og en tv-serie.

Howard siger dog også at det ikke kun er Jackman og Craig der er i betragtning til rollen. Et andet navn der også er dukket op i forbindelse med projektet er Viggo Mortensen, som mange fans af bøgerne ser som den ideelle Deschain. Og Howard er bestemt ikke afvisende over for rygtet, men intet er altså fastlagt.

Filmen har endnu ikke officielt fået grønt lys fra Universal Pictures, ikke desto mindre kom det i oktober frem at filmen kommer til at få premiere den 13. maj 2013. Men hvem der kommer til at spille hovedrollen ligger altså endnu ikke fast. Vi krydser naturligvis fingre for Viggo.

kilde: latimes.com

{linkr:related;keywords:dark tower;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar