Hostages

Begrundelsen hed sig, at de gjorde det af strategiske årsager, valgte at gemme serien til senere. Der er nok ikke nogen tvivl om, at det var fordi serien ikke havde nok seere, til at de ville satse på den. (Den blev dog efterfølgende vist på Kanal 4.) Ligesom eksempelvis Homeland så er Hostages også baseret på en israelske serie.

Sandheden er, at der kommer kvalitetsserier i en voldsom overflod i disse år, der skal mere og mere til for at en serie for alvor skiller sig ud fra mængden. Hostages er en ganske solid serie, den har et et godt manuskript og en masse gode og erfarne instruktører, og et par stærke hovedroller båret frem af Toni Collette og Dylan McDermott der spiller henholdsvis læge for præsidenten og FBI agent/terrorist. Når man er oppe mod serier som Homeland, House of cards, Breaking Bad, True Detectice og serier i den kaliber, er det bare svært at finde fodfæste på markedet. Nogen gange skal man også bare huske på, at mindre kan gøre det.

Helt kort handler Hostages om Dr. Ellen Sanders (Collette), der skal udføre en operation på den amerikanske præsident. Inden operationen bliver hun opsøgt af FBI agenten Duncan Carlise (McDermott), der dog ikke er ude på at beskytte landets interesser, men i stedet er opsat på at præsidenten skal dø – og det skal Dr. Ellen sørger for, ved at sikre at præsidenten ikke overlever den kommende operation. For at sikre at hun lystre, er hele hendes familie er taget til fange og han vil dræbe dem én for én, hvis ikke ikke gør, som hun bliver befalet.

Serien starter godt ud med masser af spænding, action og godt skuespil. Der er naturligvis den altoverskyggende hovedhistorie om den forestående operation på den frie verdens leder og hele gidselsituationen, men derudover er der flere mine historier undervejs, der skal fastholde seereens opmærksomhed, og det fungerer faktisk ganske glimrende. Serien er da også produceret af Jerry Bruckheimer (CSI osv osv), der ved hvad seerne vil have – og det får vi. Som det er med det meste af det Jerry Brukheimer står bag (ja, nogen vil nok være uenige), så er det solid underholdning, uden meget mere at byde på (læs: CSI), og sådan er Hostages også. Det er en glimrende serie som er perfekt til en periode hvor der er er pause i din yndlingsserie eller har 10 timer du skal brænde af i de kølige efterår.

4stars

Smid en kommentar