Harley Quinn spin-off film i sigte

Der er endnu knap tre måneder til Warner Bros. superskurkefilm, Suicide Squad, får sin danske og internationale premiere, men der er allerede nu snak om en potentiel spin-off film til Margot Robbies karakter, Harley Quinn.

Margot Robbie fik sit helt store gennembrud i Martin Scorseses Wolf of Wall Street i rollen som Jordan Belforts smukke og manipulerende kone. Denne sommer kan vi opleve Robbie i to store roller som Jane i den kommende Tarzan film og Harley Quinn i DC Comics’ Suicide Squad. 

Det skulle efter sigende være skuespillerinden selv, som pitchede idéen om en spin-off til Warner Bros. I følge rygter vil den kommende spin-off film involvere en række kvindelige DC Comics karakterer. Det vides endnu ikke hvilke af DCs damer som vil kunne ses sammen med Robbies Harley Quinn i projektet, som indtil videre blot hedder Untitled Harley Quinn Project på imdb.com, men Catwoman, Batgirl og Huntress er nogle solide bud.

Der går i øjeblikket rygter om at Robbie netop er blevet tilknyttet filmen Goodbye Christopher Robin, som omhandler forfatteren bag Peter Plys. Domhnall Gleeson (som du måske husker fra stort set alle film sidste år, heriblandt Force Awakens og Ex Machina) spiller hovedrollen som forfatteren A.A. Milne og Robbie skal efter sigende spille hans kone, Daphne Milne.

Der er i hvert fald ikke den helt store tvivl om at vi kommer til at se en masse til den unge skuespillerinde i den kommende tid.

Suicide Squad har premiere d. 11. august 2016.

via GIPHY

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar