Harley Quinn og the Joker får fede actionfigurer

Der er udkommet billeder af to utroligt vellignende actionfigurer af Harley Quinn og the Joker.

Nedtællingen til premieren på Suicide Squad er så småt begyndt, men hvis vi skal være ærlige overfor os selv så startede den nok allerede efter at vi havde set filmens awesome trailer.

Læs også: Countdown: 20 sommerfilm du skal se i 2016 

Margot Robbies Harley Quinn og Jared Leto i rollen som den ikoniske Gotham-skurk, the Joker, er nok de to antagonister som verden glæder sig mest til at se på det store lærred denne sommer. Indtil videre har vi fået nogle få korte glimt af Robbie og Letos præstationer i trailers og videoklip, men det rygtes at DC Comics for nyligt afholdte en hemmelige ‘sneak preview’ hvilket resulterede i rosende ord fra de tilstedeværende.

Det er Bandai som står bag de to vellignende actionfigurer og ser man på billederne som blev offentliggjort på Movieweb (via TheFWoosh) for et par dage siden, er det tydeligt at figurerne ikke kun ligner de to skurke-karakterer, men i dén grad også de to skuespillere.

Læs også: Derfor sendte Jared Leto brugte kondomer og døde dyr til Suicide Squad kollegaer

PHz43kTpkdGkCC_1_l PHgEhhhUPIp1jn_1_l PHBQh4GJGvRgFE_1_l PHPQ6ZrHYC54TT_1_l

Margot Robbies figur ligner hende skræmmende meget, og Jared Letos Joker figur er  endda komplet med sølvbelagte tænder og mørke rander under øjnene.

Nedenfor kan du se en samling af alle filmens trailers indtil videre.

Suicide Squad har premiere d. 11. august 2016.

Jane Valeur

Jane Valeur

Cand.mag i Film- og medievidenskab. Anmelder på Film-nyt.dk siden 2012 og medredaktør siden april 2016. Nørder alt indenfor film, tv og pop kultur.

Smid en kommentar