Grease prequel kan være på vej

Der findes nok ikke mange, der ikke på et eller andet tidspunkt har set Grease. Der er nok heller ikke den store tvivl om, at stort set alle kender mange af sangene fra klassikeren der havde premiere for mere end 40 år siden.

Filmen indspillede tæt på 400 millioner dollars i biograferne verden over. Hertil skal man lige have in mente, at det var i slutningen af 70’erne, hvor en biografbillet ikke kostede mange kroner. Filmen er efterfølgende blevet solgt millioner af gange på VHS, DVD, blu-ray, tv-rettigheder osv.

I 1982 kastede filmen en mere eller mindre officiel efterfølger af sig. Der var ikke nogen af de originale hovedrolleindehavere med, og filmen blev da heller aldrig den helt store succes.

Nu kan der så være en prequel på vej til filmen, altså en film der foregår inden handlingen fra 78′ udspiller sig. Det forlyder at manuskriptforfatteren John August (Aladdin, Big Fish m.fl) er i gang med et manuskript. Filmen får desuden eftersigende titlen Summer Loving efter en af de mest ikoniske sange i filmen (Summer nights).

Meget af handlingen i Grease baserer sig på noget, der er sket om sommeren, inden handlingen i filmen udspiller sig, og det er denne historie, som Summer Living vil tage under behandling.

Hvornår filmen forventes at få premiere, eller hvem der skal medvirke er endnu uvist. Dog er det nok ret sikkert, at det ikke bliver John Travolta som Danny eller Olivia Newton-John som Sandy.

Smid en kommentar