Gone Girl er Finchers største succes

Her på siden høstede Gone Girl/Kvinden der forsvandt eksempelvis fem stjerner, men det er altså ikke kun anmelderne der er vilde med filmen. I USA har den netop rundet en omsætning på 136 millioner dollars. Det betyder, at den nu er den største Fincher film i de amerikanske biografer, da den netop har overgået The Curious Case of Benjamin Button der omsatte for 127,5 millioner. Den er også foran film som The Social Network, Seven, Fight Club, The Girl with the Dragon Tattoo og alle de andre fantastiske Fincher produktioner.

Udover at den altså er Finchers største kommercielle succes indtil videre, så er den også en ganske god forretning for 20th Century Fox, der står bag filmen. Den har kostet omkring 60 millioner dollars at producere,  og alene i USA er den altså tjent hjem.

På verdensplan skal der ligges yderligere 118 millioner dollars til omsætningen. På verdensplan er der dog stadig et stykke tid til at filmen kan kalde sig for den største Fincher. The Curious Case of Benjamin Button indspillede nemlig i  2008/09 lidt over 329 millioner dollars i biograferne verden over.

Til sammenligning havde den dog også et produktionsbudget, der var 100 millioner dollars større end Gone Girl, så hans nyeste er stadig hans bedste forretning af de to film. Hvis du endnu ikke har skæppet i kassen, kan det kun på det varmeste anbefales at du bidrager til filmens omsætning.

Smid en kommentar