Gode anmeldelser til Anchorman 2

I mange år gik der rygter om filmen, men de blev aldrig til noget af forskellige grunde. For et par år siden blev det så langt om længe annonceret, at filmen ville komme, og nu er premieren efterhånden ganske få uger væk.

I USA er premieren endnu mere nærmere, her får filmen nemlig premiere 1. juledag. Det betyder dog, at de første anmeldelser så stille er begyndt at tikke ind, og indtil videre ser det ganske godt ud. I hvert fald er den blevet mødt med overvejende positive anmeldelser.

Det sidste halve års tid har været præget af alverdens teasere og små virale film med Ron Burgundy, der har været med til at opbygge en hype omkring filmen, og for at blive i de termer, så lader det til, at “the hype is real”. I hvert fald til en vis grad.

For selvom de fleste anmeldere er positive, så er der ikke mange der har de helt store roser fremme. De fleste sammenligner den (ikke overraskende) med den første hvad angår hvad angår kvaliteten. Altså en film der byder på helt eminent komik, men også til tider falder igennem.

Hvis du slet ikke kan vente til 30. januar hvor filmen har dansk premiere, kan du smutte forbi filmens hjemmeside anchormanmovie.com, hvor der både er trailers og små spil.En ting er sikkert – vi glæder os til gensynet med Will Ferrell, Steve Carrell, Paul Rudd, Christina Applegate og alle de andre.
 

Smid en kommentar