George Lucas giver det meste af sin gevinst væk

George Lucas var på daværende tidspunkt god for omkring 3,5 milliarder dollars, hvoraf en stor del af disse penge naturligvis var beregnet ud fra den forventede værdig af Lucasfilm.

Nu har han som bekendt solgt Lucasfilm til Disney for 4 milliarder, hvilket betyder at han er god for de 4 milliarder, plus hvad han havde i banken i forvejen, hvilket heller ikke er et helt anseeligt beløb.

En talsmand for Lucasfilm har da også udtalt, at George Lucas har planer om at putte langt størstedelen af beløbet for salget i en fond, der primært vil støtte områder inden for uddannelse. Han har allerede tidligere doneret flere hundrede millioner til kræft forskning og andre velgørende formål. Lucas mener, at uddannelse er nøglen til os menneskers overlevelse på sigt, og derfor kommer størstedelen af formuen altså til at gå til dette.

Star Wars har ikke kun været gode for mange filmfans, de enorme indtægter fra biografbilletter, videofilm, dvdfilm, blu-ray film, konsolspil, og alverdens merchandise er også kommet mange andre til gode.

kilde: worstpreviews.com

{linkr:related;keywords:george lucas;limit:5;title:Relaterede artikler}

Smid en kommentar